Fem mató!!

Hem preparat aquest riquíssim mató casolà per a berenar.

1 ampolla de litre de llet sencera i fresca, nosaltres hem triat La Granja Armengol
1 raig de vinagre de vi blanc
1 grapat d'aranyons frescos
1 culleradeta de mel també de La Granja Armengol
1 colador ben fi

Poseu la llet en un pot gran i feu-li arrencar el bull, en aquest punt afegiu un bon raig de vinagre de vi blanc, si preferiu podeu fer-ho amb el suc d'una llimona,  feu-ho a poc a poc, moltes vegades no cal tirar-n'hi massa perquè es qualla de seguida. Aneu remenant amb una forquilla durant uns segons i traieu el pot del foc.
Aboqueu la llet quallada al colador i deixeu que vagi traient l'aigua. Si voleu el podeu prémer o deixar-lo tal qual (si el premeu quedarà més compacte, depèn com us agradi més).

Serviu en un platet acompanyat d'aranyons i una culleradeta de mel.



Trobareu la llet de la Granja Armengol i la mel a la parada de làctics i queviures El Terraló al Mercat de Sant Carles de Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada