Ja tenim Sant Josep a tocar i amb ell la deliciosa crema catalana! Avui ens hem inspirat en el blog lalionesa d'en Narcís. Aquí us deixem la recepta, seguint l'enllaç en podreu veure l'elaboració.
-1/2 litre de llet de la Granja Armengol
-125g de sucre
-3-6 rovells d'ou
-45g de fècula de blat de moro (Maizena)
-1/2 branca de canyella
-1/2 pell de llimona
Per aquells que no tingueu temps de preparar-la us proposem que vingueu a la parada i compreu Crema catalana de la Granja Armengol.
Doneu-hi el vostre toc personal a l'hora de servir. Nosaltres hem optat per posar-la en un got, hi hem afegit sucre i l'hem cremat amb un bufador!
Trobareu la Crema catalana i la llet de la Granja Armengol a la parada de làctics i queviures El Terraló al Mercat de Sant Carles de Granollers.
Us hi esperem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada