Pastís de recuit


Per a fer la base
200g de galetes Maria
100g de mantega

Primer de tot preescalfeu el forn a 180ºC.
Polvoritzeu les galetes en un robot de cuina i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient (mantega pomada).
Unteu les parets del motlle amb mantega i cobriu el fons amb aquest preparat.
Enforneu durant 10' i retireu.

Per fer el farcit
4 recuits de 110g
150g de formatge fresc
2 iogurts naturals
1 got de llet
4 ous
3 cullerades de fècula de blat de moro (Maizena)
4 cullerades soperes de sucre

Barregeu tots els ingredients amb una batedora i aboqueu sobre la base que heu preparat.
Enforneu ara a 200ºC durant 15-20 minuts, llavors abaixeu la temperatura del forn a 120ºC i deixeu coure 30-40 minuts més. Quan estigui cuit deixeu refredar dins el motlle abans de posar a la nevera.
Desemmotlleu ben fred
Si us hi agrada podeu posar-hi una capa de melmelada de gerds per a sobre
Avui ens hem inspirat a la web de l'Anna Costa.

Per fer aquest deliciós pastís hem fet servir productes de La Granja Armengol, que els podeu trobar a la nostra parada El Terraló al Mercat de Sant Carles de Granollers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada