El Terraló no podia faltar a la cita del dijous gras o dijous llarder i aquesta tarda hem corregut a preparar-vos una proposta per aquesta coneguda tradició.
Avui, ens hem inspirat en una recepta de Ferran Adrià que és
molt senzilla i es fa en un obrir i tancar d'ulls, això sí, con
que és dijous gras, no hem oblidat de donar-hi el toc de botifarra d'ou
artesana i salsa de calçots.
(Per a 2 persones)
2 ous sencers
1 grapat de patates xips de les que trobareu a la nostra parada El Terraló
1 polsim de sal (opcional)
1 raig d'oli d'oliva verge
Salsa de calçot, que també trobareu a la nostra parada.
Poseu la paella al foc amb un raig d'oli d'oliva
Bateu els dos ous i un polsim de sal (poqueta, ja sabeu que les patates en porten)
Afegiu les xips una mica trencadetes
Quan l'oli estigui calent feu la truita.
Perquè
us quedi una mica festiu, podeu preparar els tastets posant una
cullereta de salsa de calçots al fons del plat, un trosset de truita i una
rodanxa de botifarra d'ou. Punxeu amb un escuradents (veieu a la
fotografia).
I voilà!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada