Ens hem engrescat a fer Pop a la gallega, en gallec polbo á feira. Coneixeu la història d'aquest deliciós i senzill plat? Descobriu-la entrant a aquest enllaç de Vikipèdia
1 pop bullit
4 patates
Un polsim de pebre vermell dolç
Un polsim de pebre vermell picant
Sal marina
Oli d'oliva verge
Hem fet servir un pop bullit que varem encarregar a la peixeteria, per tal de saltar-nos el pas de fer-ho a casa. El bullit porta la seva tècnica, senzilla, però una mica més entretinguda. Avui, només feu servir les potes i congeleu a daus la resta, per fer un altre plat que us proposaré properament.
Bulliu les patates amb pell. Deixeu refredar, peleu-les i talleu-les a rodanxes
Talleu amb unes tisores les potes també a rodanxes.
Cobriu el plat amb les patates i poseu a sobre les rodanxes de pop. Amaniu amb oli d'oliva, sal, pebre vermell dolç i picant al vostre gust.
Trobareu el pebre vermell i la sal marina a la parada de làctics i queviures El Terraló al Mercat de Sant Carles de Granollers.
Us hi esperem!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada