1 pa de motlle sense crosta de la casa Semenzato, el trobareu a la nostra parada El Terraló
1 llauna de tonyina
4 tires de salmó fumat
2 ous durs
Maionesa
4-5 talls fins de pernil dolç
6 anxoves de l'Escala
Mantega de la casa Armengol que trobareu a la nostra parada El Terraló
Deixeu la mantega a temperatura ambient. Bulliu els ous i deixeu que es refredin.
Barregeu la tonyina i un ou dur amb unes cullerades de maionesa.
Cobriu una amb salmó, una altra amb pernil dolç, una altra amb la barreja de tonyina i ou dur, que heu preparat abans.
Tapeu amb l'última planxa, unteu amb una capa de maionesa i decoreu amb unes tires d'anxova i un ou dur ratllat per a sobre.
Trobareu el pa sense crosta i amb oli d'oliva Semenzato i la mantega de la casa Armengol a la parada de làctics i queviures El Terraló al Mercat de Sant Carles de Granollers.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada